El-installation, isolerbånd, samlemuffer, konnektor, downligt og søgefjeder - Løsninger fra HellermannTyton: Innovative, sikre og gennemtænkte

El-installationer – HellermannTytons sortiment til de professionelle

Professionelle og kompetente montører skal ikke kun være dygtige specialister i forbindelse med en el-installation, men de skal også have adgang til velgennemtænkte produkter. For at understøtte montører og ingeniører og gøre deres arbejde mere sikker og effektiv, udvikler HellermannTyton konstant praktiske løsninger til el-installationer. Med den professionelle søgefjeder CableScout+ installeres kabler hurtigere og nemmere. Sofistikerede samlemuffer fra HelaCon serien sikrer en hurtig og sikker kabelkonnektering. Tape fra HelaTape serien gør det nemmere at bundte, opmærke samt forsegle kabler og ledninger. Sortimenet rundes af med SpotClip serien, der omfatter forskellige downlight afdækninger til loftsmontage.
 

HellermannTyton anvender kun højkvalitets materialer med lang levetid til vores produkter i forbindelse med el-installationer. Herved honoreres de største krav til sikkerhed og holdbarhed. Sikkerhedskravene er med, helt fra begyndelsen, i designfasen af hvert eneste produkt.

De transparente samlemuffer fra HelaCon serien giver mulighed for visuel inspektion af konnekteringen - en vigtig egenskab, når en el-installation skal godkendes. HelaCon serien indeholder desuden kompakte samlemuffer, der kan anvendes i alle typer af dåser og udtag. Samtidig giver HellermannTyton løsninger dig en garanti for anvendelighed samtidig med at sikkerheden er i sikret, selv i svært tilgængelige miljøer som f.eks. ved downlight montage.

Elektrisk tape HelaTapeElektrisk tape HelaTape

I el-installationer anvendes HelaTape til isolering, bundtning forsegling samt opmærkning af kabler og ledninger. Forskellige størrelser, farver samt materialer giver professionel støtte i installationen: Som en hurtig og pålidelig hjælp til reparation af kabler, forsegling af konnekteringer, advarselsopmærkning. PVC HelaTape Flex isolerbånd er coated med en lim, der gør det anvendelig til de respektive applikationer med fokus på de mekaniske egenskaber. HelaTape Power er typisk gummibaseret og anvendes til beskyttelse, isolering samt forsegling i el installationen. Sortimentet er suppleret med HelaTape Shield, der er udviklet til reparation af skærmede ledninger. HellermannTyton tilbyder desuden HelaTape Tex en tekstiltape, der anvendes i udstillings, messe og scenemiljøer.

Skrueløse samlemuffer HelaConSkrueløse samlemuffer HelaCon

HelaCon Plus Mini, HelaCon Easy og HelaCon Lux skrueløse samlemuffer hjælper den professionelle montør i en el-installation. HelaCon Plus Mini kan anvendes nemt til både massive samt flerkorede ledere og gør el-installationen nem, selv i vanskelig tilgængelige områder. Forskellige farvekoder gør det nemt at skelne mellem de forskellige størrelser. Med det kompakte design er HelaCon Easy yderst anvendelig, hvor der arbejdes med massive ledere i tætpakkede installationer. HelaCon Lux, den innovative belysnings samlemuffe anvendes, hvor massive ledere skal kombineres med flerkorede.


Electrical Installation Cable RodsSøgefjeder Cable Scout+

Cable Scout+ er en multi søgefjeder, der forenkler el-installationen. Søgefjederenfås i forskellige sæt med en robust taske og masser af tilbehør. Forlængere, adaptorer, kroge, lygte, magneter og greb, der altsammen gør Cabel Scout+ til et universelt værktøj. De glasfiberforstærkede stænger gør det meget lettere at trække kabler, selv i el-installationer, der er svært tilgængelige. Herved sparer du tid.


Downlight afdækninger SpotClipDownlight afdækninger SpotClip

Spotlights der er installeret i forsænkede lofter afgiver så meget varme, at isoleringsmaterialet kan antændes som følge af overophedning og udløse en brand. HellermannTyton designede SpotClip, en afdækning til indbyggede spotlights. Denne innovative downlight afdækning monteres nemt i den eksisterende el-installation. Hermed sikres luftcirkulationen og farlig overophedning undgås. Endelig er afdækningen med til at øge lyskildens levetid.

Elektrisk tape - HelaTape

Electrical Tapes HelaTapeHellermannTyton tilbyder et omfattende sortiment af PVC samt gummitape til bundtning, isolering, befæstigelse, forsegling samt opmærkning af alle slags el-installationer. PVC tape er designet til lavvolts el-installationerog fås i forskellige dimensioner og farver.
Gummitape er egnet til forsegling og isolering af kabler og konnekteringer i lav-, mellem- samt højspændings applikationer. Tekstiltaper er ekstrem stærk og ideel til opmærkning samt reparationsarbejder i forbindelse med el-installationer.

 

Electrical tapes HelaTape PVCPVC tape

PVC-baseret elektrisk tape er designet til lavspændings el-installationer og fås i forskellige dimensioner og farver.
 

Gummi tapeElektrisk tape

Elektrisk tape af gummi er velegnet til forsegling og isolering af kabler samt konnektering af lav- til højspændings applikationer.
 

 

Textil tapeTekstil tape

Tekstil tape fås i forskellige farver og dimensioner og er multi-anvendelige. De er yderst rivfaste og der kan skrives på dem.

Samlemuffer - HelaCon

Wire connectors Chapter IconHjælper montøren i det daglig arbejde med el-installationer, hvor han skal forbinde og terminere kabler og ledninger. Det skal gå hurtigt, være sikker og pålidelig. HellermannTyton tilbyder HelaCon en serie af produkter, der anvendes til konektering af ledninger. HellermannTyton er en global producent, der tilbyder befæstigelse med høj performance til forskellige markeder.


Vi udvikler markedsløsninger til el-installationer i alle industrier, og overholder de forskellige standarder og løser applikationens krav. Hermed reduceres vores kunders installationstid samt produktomkostninger - uden at kvaliteten sænkes.

 

Samlemuffer HelaCon EasyHelaCon Easy

Den kompakte HelaCon Easy samlemuffe er yderst anvendelig til konnektering i applikationer, hvor der er begrænset plads i el-installationer.

 

 

Samlemuffer HelaCon LuxHelaCon Lux

HelaCon Lux anvendes i el-installationer, hvor en massiv leder skal konnekteres med en flerkoret leder, som f.eks. ved belysnings installationer.

 

 

Samlemuffer HelaCon PlusHelaCon Plus Mini

Den innovative dobbelt fjedret HelaCon Plus Mini samlemuffe  giver den bedste løsning, når der skal iagttages størst mulig sikkerhed i installationen.

Søgefjeder - Cable Scout+

Cable rods Cable Scout+ IconDen prisvindende søgefjeder Cable Scout+ er det markedsledende, effektive og professionelle installationsværktøj, der har dokumenteret tidsbesparelser ved kabelinstallationen. Den gør, at mange installationsarbejder kan udføres af kun en mand. Den øger desuden sikkerheden da den, i mange situationer, overfløddiggør anvendelse af stiger.

Søgefjeder Cable Scout+ Handy SætHandy Søgefjeder Sættet

Handy søgefjeder sættet er udviklet til at passe i en værktøjstaske.


Søgefjeder Cable Scout+ Basic SætBasic Søgefjeder Sættet

Basic søgefjeder sættet passer til de fleste el-installationer.


Søgefjeder Cable Scout+ Deluxe SætDeluxe Søgefjeder Sættet

Deluxe søgefjeder søttet er et omfattende sæt til større el-installationer.

Downlight afdækninger - SpotClip

Downlight Covers SpotClip IconSpotClips er et unikt produkt, der er udviklet til downlight installationer og sikrer, at den rette afstand mellem downlight og isolation er tilstede i el-installationen.

 

Downlight afdækninger SpotClip ISpotClip-I

SpotClip-I er udviklet til montering i traditionelle nedsænkede lofter.
 


Downlight afdækninger SpotClip IISpotClip-II

SpotClip-II er udviklet til lyskilder op til 95mm og sikrer afstanden mellem isolation og belysning.


 


Downlight afdækninger SpotClip IIISpotClip-III

SpotClip-III er en støtte til eksterne strømforsyninger og giver mere plads til downlight installationen.


Downlight afdækninger SpotClip BoxSpotClip-Box

SpotClip-Box sikrer afstanden mellem downligt og isolationsmaterialet.
 


Downlight afdækninger SpotClip KitSpotClip-Kit

SpotClip-Kit har ekstra holdere, der forhindrer bevægelse under montagen.


Downlight afdækninger SpotClip PlateSpotClip-Plate

SpotClip-Plate kan kombineres med SpotClip-Kit eller SpotClip-Caps eller sættes ovenpå hinanden for at sikre den ønskede afstand.

Hold dig i kontakt med os!


Update: 25/03/2017 © HellermannTyton 2016