Kabelmuffer med gelfyld fra HellermannTyton til pålidelige kabelforbindelser.

Kabelmuffe med gelfyld fra RELICON: Nem og tidsbesparende installation

Gel Filled Cable Joints

Kabelmuffe med gelfyld fra RELICON til samling af kabler over og under jorden. Den består af en robust skal og fleksibel RELICON gel. De gelfyldte kabelmuffer opfylder de højeste elektrotekniske standarder og giver mekanisk beskyttelse, isolering og forsegling i en arbejdsgang. Montøren sparer tid og montagen kræver ingen specielle værktøjer eller tilbehør til installationen.

RELICON gel teknologi tilbyder en mængde særlige fordele. Gelfyldte kabelmuffer er hurtige og nemme at installere.Støbeformerne er lavet af slagfast PP med et integreret hængsel.

 

RELICON gelfyldte kabelmuffer er temperaturresistent op til 90°C og de kan opbevares på ubestemt tid. RELICON gelfyldte kabelmuffer kan anvendes som gennemgangsmuffer eller afgreningsmuffer. Derfor tilbyder HellermannTyton gelfyldte kabelmuffer i en bredt udvalg af størrelser, der dækker kravene til fælles kabeltværsnit. De overholder desuden europæisk DIN EN 50393 (i overensstemmelse med DIN VDE 0278) og DIN EN 60695-2-11 standarder.

Den optimale gel teknologi til dine opgaver!

Relifix FamilieGel gennemgangsmuffe og afgreningsmuffe
Relifix

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Relilight Kabelgarnitur

Gel gennemgangsmuffe og afgreningsmuffe IP68

Relilight

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gel Filled Cable Joints: RelisealGel gennemgangsmuffe og afgreningsmuffe IP68
Reliseal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Religel2 komponent silikone gel Religel
Religel

 

 

 

 

 

 

 

Kabelmuffer med gel teknologi fra RELICON af HELLERMANNTYTON: Kabelmuffer med gelfyld til ekstreme områder!

Relifix KabelganiturKabelmuffer med gelfyld - Relifix

Gel teknologien i RELICON Relifix tilbyder flere fordele. Den er hurtig og nem at installere. Skallen er forsynet med et hængsel og er fremstillet af tykvægget, kraftig og slagfast polypropylen (PP).Relicon gelen i skallerne isolerer og forsegler komplette forbindelser ved lukning af muffen uafhængig af konnektor type. Relifix er en universel gennemgangsmuffe samt forgreningsmuffe. Den er velegnet til samling af polymer kabler og ledninger af PVC, PEX, PE, EPR osv.
Anvendelse: I lavspændings applikationer som gennemgangs- eller forgreningsmuffe, f.eks under jorden, under vand, udendørs, indendør og i ledningskanaler.

 

Reliseal KabelganiturKabelmuffer med gelfyld - Reliseal IP68

Reliseal gel kabelmuffer er kraftige og robuste partnere ved de mest ekstreme krav. De er gennemgangsmuffer med beskyttelsesklasse IP68 og består af en solid polypropylen skal (PP) fyldt med RELICON gel. Velegnet til kabelforbindelser under de mest ekstreme forhold, over og under jorden. De er også velegnet til at samle polymere kabler og ledninger af PVC, PEX, PE, EPR osv. Reliseal opfylder de højeste krav til elektriske installationer og tilbyder mekanisk beskyttelse, isolering og forsegling i en arbejdsgang. Installatøren sparer tid og kræver ingen særlige monteringsværktøj.
Anvendelse : I lav spændings applikationer som gennemgangsmuffe, under jorden, under vandet, udendørs, indendørs og i ledningskanaler.

 

Relilight KabelgarniturKabelmuffer med gelfyld - Reliligth IP68

Gelfyldte kabelmuffer Reliligh er specielt designet til lysinstallationer, med særlig fokus på LED-belysning. De er testet i henhold til DIN EN 60998-2-1: 2004 og giver en IP68 beskyttelsesklasse. Skallen er brandhæmmende ifølge UL94 V0. Relilight er universelle gennemgangs og afgreningsmuffer. Afhængig af konnektortype kan den anvendes til gennemgang eller afgrening. Den er velegnet til samling på polymer kabler og ledninger i PVC, PEX, PE, EPR osv. Den silikone baserede RELICON gel i Relilight kabelmuffer giver isolering, forsegling og mekanisk beskyttelse i arbejdsgang og reducerer de samlede omkostninger til installation.

Anvendelse: I lavspændings applikationer som gennemgangs eller afgreningsmuffe, f.eks til udendørs lysinstallationer, under jorden, under vandet, udendørs, indendørs og i ledningskanaler.

 

Religel2-komponent silikone gel Religel

RELICON Religel er en gennemsigtig, elastisk 2-komponent silikone gel til kabelmuffer. Den leveres i praktiske gennemsigtige flasker eller dunke. Den er særligt velegnet til at fylde forgreningsdåser i lavspændings applikationer. Efter hærdning RELICON Religel har fremragende modstandsdygtighed overfor fugt, høj isolerende egenskaber og meget god kemisk resistens.
Anvendelse: Elektrisk isolering og fugtbeskyttelse i lav spændingsapplikationer, specielt velegnet til isolering af kabler og ledninger i forgreningsdåser.

 

RELICON KH 672-komponent gel RELICON KH 67

RELICON KH 67 er en gennemsigtig, aftagelig, saltvands resistent, fleksibel 2-komponent gel baseret på kulbrinte harpiks til kabelmuffer. Det er især velegnet til anvendelse ii samledåser i lavspændingsapplikationer, som ligger i et fugtigt område eller i jorden. Efter hærdning er RELICON KH 67 kendetegnet ved sin fremragende modstandsdygtighed overfor fugt og meget gode isolerende egenskaber samt en god kemisk resistens.
Anvendelse: Elektrisk isolering og fugtbeskyttelse i lavspændings applikationer. Særlig velegnet til fyldning af kabel forgreningsdåser.

 

RELICON KH 1002-komponent gel RELICON KH 100

RELICON KH 100 er en gennemsigtig, aftagelig, saltvands resistent, fleksibel 2-komponent gel til kabelmuffer, baseret på carbonhybrid harpiks i en kommerciel tilgængelig 250 ml patron. Den er især velegnet til anvendelse med samledåser i lavspændingsapplikationer, som ligger i et fugtigt område eller i jorden. Efter hærdning er RELICON KH 100 kendetegnet ved sin fremragende modstandsdygtighed overfor fugt og meget gode isolerende egenskaber samt en god kemisk resistens.
Anvendelse: Elektrisk isolering og fugtbeskyttelse i lavspændingsapplikationer. Særlig velegnet til fyldning af kabel forgreningsdåser.

Hold dig i kontakt med os!


Update: 25/03/2017 © HellermannTyton 2016