Kabelbeskyttelsesslange og strømpeflex til din applikation!

Du er altid på den sikre side med HellermannTyton kabelbeskyttelse. Perfekt kabelbeskyttelse med fleksible slanger, strømpeflex og spiralslange fra HellermannTyton.

Cable protection braided sleeving Helagaine HLBDe færreste kabler kan i sig selv ikke opfylde de krav der stilles i dag i henhold til slidstyrke, trækstyrke og formfasthed eller slagstyrke uden at have passende kabelbeskyttelse. Beskyttelsesslanger (fleksible slanger, strømpeflex, spiralbinding m.v.) er nødt til at opfylde disse krav, samt desuden yde beskyttelse mod snavs og fugt og resistens over for ekstreme temperaturbelastninger. HellermannTyton går ikke på kompromis, når det kommer til beskyttelse af kablet. Beskyttelsesslanger, kantbeskyttelse, fleksible slanger, fittings samt øvrige produkter og tilbehør fra HellermannTyton opfylder ikke kun alle nuværende standarder for kabelbeskyttelse. Produkterne giver desuden den bedst mulige kabelbeskyttelse der findes på markedet i dag.

Kabelbeskyttelses produkterne spænder fra høj kvalitets PVC og metal-beskyttelse slanger med spiralbinding, strømpeflex op genoplukkelige slanger der kan genanvendes. Fra fremragende fleksibilitet, høje brandhæmmende egenskaber til ekseptionel mekanisk beskyttelse, garanterer HellermannTyton den højeste kvalitet og sikkerhed på alle områder. Hvor kabelbeskyttelse er nødvendig, er der unikke krav. Kabelbeskyttelse i anlæg og maskinkonstruktion kræver høje niveauer af mekanisk resistens og slidstyrke.

Cable protection spiral binding made of PTFEI tillæg til de enestående materialeegenskaber på fleksible beskytteslesslanger fra HellermannTyton, drager du også fordel af HellermannTytons systemløsninger på beskyttelsesprodukter. Det kan være fittings, klips, låsemøtrikker, pakninger samt andet tilbehør i PVC eller metal fra HelaGuard serien.

Når det kommer til installation af beskyttelsessystemer, uanset om det er i designfasen eller ved eftermontage med for eksempel strømpeflex som kan genåbnes og genbruges, kan  HellermannTyton tilbyde dig en løsning.

Kabelbeskyttelse skræddersyet til dine behov!

HelaGuardMarkedets krav til kabelbeskyttelse bliver stadig mere komplekse og omfattende. Beskyttelsesslanger med en masse egenskaber for at beskytte kablet optimalt under forskellige forhold f.eks.:

 

  • Fleksibilitet
  • Høj resistens mod korrosion
  • Høj resistens overfor UV stråling
  • Flammehæmmende og selvslukkende


HellermanTyton er en global producent som tilbyder højkvalitets kabelbindere, fittings, beskyttelse og opmærkningsløsninger til forskellige markeder. Vi udvikler markedsløsninger der imødekommer vores kunders krav uafhængigt af industri - løser et applikations krav, sparer installations- og komponentomkostninger og øger kvaliteten af slutproduktet:

 

HelaGuard Slangesystemer i plastHelaGuard slanger og fittings i plast

En omfattende program af fleksible beskyttelsesslanger fremstillet af PA6, flammehæmmende PA6-FR, PA12 og PP, samt slidset beskyttelsesslange HG-DC egnet til eftermontering. En komplet serie af IP66 og IP68/IP69k fittings i en bred vifte af former (lige, 90 °, 45 °, T, Y og flange), med fast metrisk og PG gevind, eller alternativt med udvendig eller indvendig svirvel. Fittings med trækaflastning og kabel forsegling er også tilgængelige.


HelaGuard Slangesystemer i metalHelaGuard slanger og fittings i stal

Fleksibel slange for generel anvendelse (galvaniseret stål og rustfrit stål SS3165) med høj tryk-, træk- og slagstyrke. Fittings i forkormet messing og rustfrit stål (SS316) med metrisk eller tomme gevind, indvendigt eller udvendigt.


HelaGuard Slangesystemer i metalHelaGuard stalslanger med coated overflade og fittings

Fleksibel slange for generel anvendelse (galvaniseret stål og rustfrit stål SS3165) med høj tryk-, træk- og slagstyrke. Fittings i forkormet messing og rustfrit stål (SS316) med metrisk eller tomme gevind, indvendigt eller udvendigt.


HelaGuard Slangesystemer i metalHelaGuard stalslanger med gla -pvc overflade og fittings

Fleksibel beskyttelsesslange  i metal med blød UV resistent PVC og termoplastisk gumme coating med høj tryk-, træk- og slagstyrke. Fittings i forkromet messing IP68/IP69 (metrisk og tomme) med høj udtræksstyrke. Velegnet til udendøres anvendelse.


HelaGuard Slangesystemer i metalHelaGuard stalslange med pvc overflade og stalflet

Fleksibel beskyttelsesslange med PVC costing og strømpeflex i stål for høj slidstyrke og EMC beskyttelse så vel som høj tryk-, træk- og slagstyrke.  Fittings i forkromet messing IP54 (metrisk og tomme) samt IP65 klemfitting med høj udtræksstyrke og EMC egenskaber.

HelaGuard Slangesystemer i metalHelaGuard stalslange med stalflet og fittings

Fleksibel beskyttelsesslange med strømpeflex i stål for høj slidstyrke og EMC beskyttelse så vel som høj tryk-, træk- og slagstyrke.  Fittings i forkromet messing IP54 (metrisk og tomme) med fast eller svirvel gevind.

HelaGuard Spiralforstærkede slangesystemerHelaGuard PSR og PSRCS spiralforstærket PVC beskyttelsesslange og fittings

Meget fleksibel PVC beskyttelsesslange med fast PVC spiral med gflat indvendig hul (PSRSC slange også med glat ydre coating). Fittings som lige og 90° PA66 fittings (IP66 og IP67), lige og 90° forkromet messing fittings (IP66, IP67, IP68 og IP69k) og lige og 90° rustfrit stål (AISI 316) fitting  (IP66, IP67, IP68 og IP69k)

HelaGuard Tilbehør til slangesystemerHelaGuard tilbehor

Et bredt udvalg af klips, koblinger, låsemøtrikker, pakninger, endekapper og gevindfittings til brug med HelaGuard beskyttelsesslange

Spiralforstærkede slangesystemerFlexiguard fleksible beskyttelsesslanger og fittings

Meget fleksibele beskytelsesslange fremstillet i højkvalitets PVC med plastik coatet stålwire. IP54 fitting med metrisk eller PG gevind eller alternativt med montagesokkel. FlexiGuard anvendes typisk til at beskytte kabler i bygninger.

Spiralforstærkede slangesystemerBeskyttleseslanger til ekstreme omgivelser

Beskyttelsesslange i PTFE der resistent overfor de fleste kemikalier samt for høje eller lave temperaturer.

Helawrap Cable Protection SystemKabelbeskyttelse

Helawrap beskyttelsessystemer er den idelle løsning til bundtning og beskyttelse af kabler og ledninger. Helawrap værktøjet tillader brugeren af bundte kabler hurtigt og effektivt. Takket være Helawrap tilbehøret kan Helawrap slangen monteres på borde og skabe.

Spiralforstærkede slangesystemerSpiralslange

Spiralslange anvendes til at organisere og beskytte kabler og slanger.
HellermannTyton spiralslange er tilgængeligt i en brfed vifte af størrelser, farver og materialer.

Ledningskanaler og tilbehor

Ledningsgennemføringer anvendes i tavler og skabve. HellermannTyotn tilbyder ledningsgennemføringer i PVC så vel som halogenfri PC/ABS. Ydermere er tilbehør til gennemføringer og DIN skinner tilgængelig.

Braided sleeving and fabric tubing Strompeflex

Strømpeflex fremstillet af polyamid 6.6 (PA66) og polyester (PET, PBT), også kombineret med fortinnet kobber foe EMI beskyttelse, beskytter kabler mod slid. HelaHook stifslange kan eftermonteres og genåbnes og lukkes gentagende gange. Denne og Helagaine Twist-In er ideel slid beskyttelse selv på for monteret komponenter.

 

Edge Protection icon Kant beskyttelse

EdgeGuard kantbeskyttelse undgår man at beskadige kabler, ledninger eller slange når disse skal lægges over skarpe kanter. Flexiform kantbeskyttelse fremstillet af Polyethylene (PE), Polyamide (PA) og Polytetrafluorethylene (PTFE) undgår man at beskadige kabler, ledninger eller slange når disse skal lægges over skarpe kanter.

 

Cable Protection GrommetsTyller

Beskyttelseskapper, tylle, vinklede tyller, kabelaflastninger og HV kantbeskyttelse.
 

 

HelaGuard fleksibel kabelbeskyttelse og fittings

Kabelschutzschlauch Kunststoff HG SW PA6 Standard Beskyttelsesslange HG-SW PA6 standard, i plastik

• Meget fleksibel
• Slidstærk
• Modstansdygtig overfor mekaniske påvirkninger
• Halogenfri
• Modstansdygtig overfor opløsningsmidler og olier
• Leveres i sort (UV bestandig) og grå (RAL 7031)

På maskiner og maskinudstyr, i el-tavler, på køretøjer og i kontrolpaneler.

 

Non-Metallic Cable Protection Conduit HG-LW PA6 Light WeightBeskyttelsesslange HG-LW PA6 standard, i plastik

 

• Lille bøjningsradius
• Meget fleksibel
• Modstandsdygtig overfor mekaniske påvirkninger
• Halogenfri
• Modstandsdygtig overfor opløsningsmidler og olier
• Leveres i sort og grå (RAL 7031)

På maskiner og maskinudstyr, i el-tavler og kontrolpaneler

 

Non-Metallic Cable Protection Conduit HG-FR PA6 Flame RetardantBeskyttelsesslange HG-FR PA6 standard, i plastik, flammehæmmende

 

• Brandhæmmende
• Meget fleksibel
• Slidstærk
• Modstandsdygtig overfor mekaniske påvirkninger
• Modstandsdygtig overfor opløsningsmidler og olier
• Halogenfri
• Leveres i sort (UV bestandig)
 

Hvor der er krav om anvendelse af brandhæmmende materiale
 

Non-Metallic Cable Protection Conduit HG-DC Double SlitHG-DC slidset beskyttelsesslange i plastik

• Kan åbnes og lukkes gentagende gange
• Kabler kan beskyttes meget hurtigt
• Modstandsdygtig overfor slidtage
• Halogenfri
• UV resistent
• Leveres i farven sort"
 

El-tavler, på maskiner og maskinanlæg og i applikationer, hvor eftermontering af beskyttelsesslange er påkrævet.

 

Galvanised steel cable protection conduit SCBeskyttelsesslanger i metal
SC beskyttelsesslange i galvaniseret stål

 

• Meget fleksibel
• Høj kompresionsstyrke
• Modstandsddygtig overfor slag

Beskyttelse af kabler og ledninger, hydrauliske og pneumatiske slanger samt alle de stedet, hvor der er store krav til høj mekanisk beskyttelse.

Stainless steel cable protection conduit SCBeskyttelsesslanger i metal
SC beskyttelsesslange i rustfrit stål

• Meget fleksibel
• Meget elastisk
• Modstandsdygtig overfor aggressive væsker

Beskyttelse af kabler og ledninger, hydrauliske og pneumatiske slanger i applikationer med aggressive væsker samt alle de stedet, hvor der er store krav til høj mekanisk beskyttelse.

PCS galvanised steel cable protection conduit with PVC coverBeskyttelsesslange i metal med plastik coating
PCS galvaniseret beskyttelsesslange med PVC coating

 

• Meget elastisk
• Meget fleksibel
• Modstandsdygtig overfor aggresive væsker
• Leveres i farverne sort og grå på forespørgsel

På maskiner og maskinanlæg
 

LTS Galvanised Steel Cable Protection Conduit, PVC CoverBeskyttelsesslange i metal med glat væsketæt plastik coating
LTS galvaniseret beskyttelsesslange med PVC coating

• Meget fleksibel
• Glat overflade
• Overfladen rynker ikke når slangen bøjes
• Modstandsdygtig overfor olie og fedtstoffer
• UV resistent (sort)
• Modstandsdygtig overfor syre
• Leveres i farven sort og grå på forespørgsel

På maskiner og maskinanlæg og udendørs applikationer.

 

PCSB galvanised steel cable protection conduit with PVC cover and galvanised steel overbraidBeskyttelsesslsange i metal med plastik coating og strømpeflex i metal
PCSB galvaniseret beskyttelsesslange med PVC coating og strømpeflex i galvanisereet stål

 

• Meget elastisk
• Meget fleksibel
• Slidstærk
• EMC beskyttelse

Industrielle applikationer, på maskiner og maskinanlæg og applikationer hvor der stilles store krav til holdbarhed.

Kabelbeskyttelse strømpeflex

Kabelschutzschlauch Helagaine HegmanHEGMAN og HEGMANWO strømpeflex

HEGMAN og HEGMANWO strømpeflex er fremstillet af meta-aramid NOMEX®. De er fleksible og udiddelsesfaktoren tillader let en installation over lange afstande og hen over stik eller konnektorer.

HEGMAN og HEGMANWO strømpeflex giver optimal mekanisk beskyttelse på kabelbundter og kan modstå de mest aggressive miljøer. De beskytter kabler og ledninger mod slid, høje temperaturer og flammer.

 

Self-closing, woven cable protection tubing HelaGaine Twist-In Polyester selv-lukkende beskyttelsesstrømpe Twist-In

Helgaine Twist-In selv-lukkende beskyttelsesstrømpe er fremstillet af Polyester (PET). Den selv-lukkende funktion gør det let og hurtigt at beskytte samt at fjerne ledninger eller kabler. Helagaine Twist-In giver let og hurtig adgang til at inspiciere samt udskifte kabler eller ledninger.
Helagaine Twist-In kan anvendes i mange applikationer. Twist-In leveres i praktiske 2 elle 5 meters længde perfekt til i forskellige applikationer.                 

 

Standard polyester cable protection braided sleeving HelaGaine HEGPHelaGaine HEGP strømpeflex i polyester

Strømpeflexen er spundet, så strømpen bliver større når den komprimeres og mindre når den trækkes fra hinanden.
 

Helagaine HEGP strømpeflex anvendes indenfor automobilindustrien og til maskinkonstruktioner. Den anvendes også til mindre elektriske applikationer for at undgå ”lommer” med høje temperaturer. HEGP overholder kravene i DIN5510-2 og kan derfor anvendes til jernbane- samt togapplikationer.
 

 

Cable protection braided sleeving HelaGaine HEGEMIPV0HelaGaine HEGEMIPVO strømpeflex

Denne specielle  HEGEMIP beskyttelsesstrømpe er lavet af fortinnet kobber samt polyestertråd. Denne sammensætning giver en fleksibel udvidelse af strømpen samt sikker kabelbundtning. I kontrast til metalstrømpen returnerer  HEGEMIP og  HEGEMIPV0 til dens originale diameter og beskytter kablet optimalt. For at lette indføringen af kablet samt beskytte strømpen under transport, er  HEGEMIP strømpen forsynet med indvendig slange. Den store fleksibilitet sammen med den store modstandsdygtighed mod slid er ideelle til industriapplikationer. Begge type strømper overholder kravene til den internationale  HEGEMIP standard CISPR25 (10 KHz til 1 GHz).
Helagaine  HEGEMIP strømpeflex anvendes sammen med følsomt elektronik f.eks. i større elektriske maskiner eller anlæg, radioudstyr og elektronisk kontrollerede dele i biler.

Flere beskyttelsesslanger

Cable protection spiral binding made of polypropylene for high resistance to oilSPS spiralslange

Fordelene ved SPS/SPF serien er, at den rillede udformning yder god beskyttelse mod mekanisk stress og så er den resistent overfor forskellige typer olier. Den indvendige diameter er max. 50mm, men programmet kan beskytte og samle endnu større kabelbundter.
 

SPS beskyttelsesslangen er modstandsdygtig  overfor bl.a. olie og kan anvendes i områder med kraftige vibrationer samt til at beskytte kabler og ledninger i tavler, maskiner mm. Anvendes overalt i industrien.
 

 

Optimal cable protection at panel edgesKantbeskyttelse

Flexiform G51P kantbeskyttelse monteres nemt i panelhullet og sidder godt fast selv uden brug af lim. Den profilerede liste sidder tæt rundt i kanten og giver et pænt indtryk, og beskytter kablerne mod slidtage.

Flexiform kantbeskyttelse anvendes til at beskytte kabler og ledninger, der føres gennem åbninger med skarpe kandter.

 

Flexible Cable Support, Heladuct FlexHeladuct Flex, fleksibel kabelbeskyttelse

Heladuct Flex fleksibel kabelbeskyttelse er pladsbesparende og holder kabler synligt på plads.

Heladuct Flex anvendes typisk ved tavleproduktion.
 

 

Helawrap cable protection tubing with handy application toolHelawrap HWPP fleksibel beskyttelsesslange

Helawrap er et komplet system der indeholder kabelbeskyttelse og monteringsværktøj. Det er muligt at afgrene ledninger ud gennem udtrækshullerne, hvilket giver en utrolig enkel installation. Helawrap kan monteres igen og igen.
Helawrap leveres i forskellige farver, i mange forskellige størrelser, der passer i de fleste applikationer. Der følger altid èt stykke værktøj med i pakkken.

Helawrap benyttes til at bundte og beskytte kabler i el-industrien, tavlebygning, maskinproduktion og bilindustrien, hvor bevægelse og vibration er ofte forekommende.
Helawrap i 25 meters længde er en tidsbesparende løsning til industrielle aplikationer. Slangen er modstandsdygtig mod flammer og Helawrap i polyamid 6 VO er det anbefalede produkt i forbindelse med brandbeskyttelse (f.eks. i den kollektive trafik).
Helawrap i 2 meters længde er specielt velegnet til husholdnings- og kontorapplikationer. Den sætter en stopper for kabelkaos ved PC, TV eller HI-FI anlæg mm.
 

Hold dig i kontakt med os!


Update: 18/03/2017 © HellermannTyton 2016