Værktøj til kabelbindere: Manuelle eller automatiske kabelbinderværktøjer til dine applikationer!

Med montageværktøj fra HellermannTyton har du alle fordele

Automatic cable tie gun (bundling system) ATS3080Montage og installationsopgaver bliver konstant mere komplicerede, hvorfor specielle montage værktøjer bliver tilsvarende vigtigere. Uanset om der skal anvendes et manuel eller automatisk montage værktøj til bundtning, skal disse værktøjer overholde meget specifikke krav.

For eksempel, et montage værktøj skal kunne anvendes i områder der er svært tilgængelige, mens et andet montage værktøj skal anvendes i felten uden adgang til strømforsyning. Til dette er kravet om moderne serieproduktion tilføjet, hvilket betyder, at opmærksomheden allerede skal være til stede under udviklingen af montage værktøjet for at sikre lang og pålidelig levetid.

HellermannTyton tilbyder mere end 60.000 løsninger dækkende alle aspekter indenfor kabel installation og montage - og som et logisk resultat, udvikler og tilbyder vi optimale, brugervenlige montage værktøjer som gør montagearbejdet simpelt og effektivt ved at anvende HellermannTyton produkter. Serien af montage værktøjer omfatter alt fra manuelle og pneumatiske værktøjer til fuldautomatiske montage værktøjer beregnet til serieproduktion. Alle montage værktøjer fra HellermannTyton har været udsat for omfattende tests og er testet så grundig og omhyggeligt, at ethvert montage værktøj overholder de højeste kvalitetskrav.
Application of hot air gun E4500Brugeren kan dog ikke bare stole på kvaliteten af det montage værktøj, der tilbydes. Når branche specifikke løsninger kræver det, kan HellermannTyton yde support under installation samt brugertest af montage værktøjet på stedet. På denne måde kan nye værktøjer udvikles, selv hvis der er tilstrækkeligt mange justeringer, der skal foretages. For at være i stand til at tilbyde denne service har HellermannTyton faciliteter over hele verden, der supporterer vores kunder i udvikling, modificering samt test af montage værktøjer - lige fra mindre manuelle værktøjer til større automatiske bundtnings systemer.

Ved at vælge montage værktøjer fra HellermannTyton træffer produktionschefer, teknikere, installatører og operatører beslutninger ud fra kvalitet, effektivitet og produktivitet. Eller for at sige det på en anden måde - en fordel du kan føle!

 

Manuelt værktøj til kabelbindere EVO7

 

EVO7 - Det ny manuelle værktøj til kabelbindereEVO7 - Det manuelle værktøj til kabelbindere

Med EVO7 er komfort og funktionalitet perfekt kombineret i det manuelle værktøj. Hjertet i EVO7 er den innovative og patentanmeldte TLC teknologi (spænd / lås / klip). Dette revolutionerer forarbejdningen af kabelbinderen gennem en minimal indsats ved afklipning. Afklipningen foretages med minimal indsats og tilbageslaget ved afklip er elimineret, hvilket reducere den fysiske belastning af brugeren betydeligt.

 

Cable tie guns iconMontageværktøj: Automatisk og manuelt montageværktøj skræddersyet til din applikation!

HellermannTyton er en global producent der tilbyder højkvalitets befæstigelse, beskyttelse og opmærkningsløsninger til forskellige markeder. Vi udvikler markedsløsninger til vores kunder og imødekommer dermed industriens krav om løsninger, der løser et konkret applikationsbehov, sparer installations- og komponentomkostninger og øger kvaliteten af slutproduktet - uanset hvilken industri:

Automatic Cable Tie Guns IconAutomatværktøj til kabelbindere

Værktøj til automatisk at bundte kabel- og ledninger.
 

Cable tie guns IconHåndværktøj til kabelbindere

Et bredt program af manuelle- og pneumatiske værktøjer til plast- og stålbindere.
 

Værktøj til opmærkningVærktøj til opmærkning

Helafix HTC er det ideelle værktøj til klipning og hulstandsning af mærkeprofiler.
 

Værktøj til ikke krympbar slangerVærktøj til ikke krympbar slanger

Tylletænger anvendes i forbindelse med påsætning af gummityller, kloropren slanger og mærker.
 

Værktøj til SNP spændbåndVærktøj til SNP spændbånd

ASNP og MSNP værktøj sikrer en hurtig og effektiv montering af SNP spændbånd

 

KrympeværktøjKrympeværktøj

Varmluftværktøj og gasdrevent varmeblæser anvendes i forbindelse med krympning af formgods og krympeslanger.

 

Automatic cable tie guns IconAutomatisk montageværktøj AT2000 / ATS3080
Effektiv bundtning af mange applikationer

De to elektrisk betjente montage værktøjer er, takket være deres pålidelighed, lette betjening og fleksibilitet - ideelle til montage af et større antal kabelbindere i forskellige applikationer. Indenfor sekunder der udføres bundtning med op til op til en diameter på 80 mm.

Begge automatiske montage værktøjer er fremstillet af HellermannTyton, hvilket gør det let at udføre reparation og service.

Med en dispenser hængende over hovedet eller et montagesæt til bordplacering kan det automatiske montage værktøj anvendes stationært, mobilt eller integreret i en fuldautomatisk proceslinje.
 

Endless cable tie T18R for automatic cable tie gun Autotool 2000

 

AT2000 Bundling Clip

 

Automatisk montageværktøj AT2000
Automatisk bundtning op til 20 mm diameter


Autotool 2000 Application in packaging sectorDet elektrisk betjente montage værktøj Autotool 2000 er udviklet til at accelerere montage processen. Med en cyklustid på kun 0,8 sek. udføres bundtning, føring, træk og afklip automatisk ved aktivering af knap - hurtigt og med konstant kvalitet. Affald opsamles i boks således, at der ikke falder affald på gulvet eller emnet.

Specielt i applikationer med høje kvalitetsstandarder, f.eks. kabelmontage, automobil, industri- og emballageindustrien er det automatiske montage værktøj Autotool 2000 velegnet.

Der anvendes bånd med 50 eller ruller med 3500 kabelbindere.

 

ATS3080 foot part

 

Automatic cable tie gun ATS3080 different jaw sizes

 

Automatisk montage værktøj ATS3080
Affaldsfri bundtning på sekunder                      


Automatic cable tie gun ATS3080 application in medical technologyDet automatiske montage værktøj ATS3080 er en enestående innovation i bundtnings systemer.
Binderen med udvendige tænder og låsehovedet leveres begge på ""endeløse"" ruller der giver fuldautomatisk og affaldsfri montage.
Automatisering af bundtning tillader effektiv fremstilling af høje antal og en omkostningseffektiv optimering til et konstant arbejdsflow.

På der automatiske montage værktøj ATS3080 detekteres bundt diameteren automatisk. Dette medfører et rent afklip af binderen.

Da det er hurtigt at udskifte kæberne (tilgængelig i 30, 50 og 80 mm), kan både små og store bundt diametre behandles og cyklus tiden kan optimeres.

Til din montagelinje tilbyder vi individuelle løsninger.

Whitepaper "Automatic Bundling And Sealing"Her forklares fordelene ved de to automatiske montage værktøjer klart og tydeligt med to praktiske eksempler.

Cable tie guns IconManuelt montageværktøj med plastikhus

 

Manuelt montage værktøj med plastikhus
Montage værktøj MK7 op til 4,8 mm binderbredde

MK7 er et letvægtsværktøj, der anvendes til HellermannTytons kabelbindere fra 2,5 mm til 4,6 mm bredde. Det ergonomiske håndtag er belagt med et specielt materiale, som sikre at værktøjet ikke glider ud af hånden.
Værktøjet er MIL godkendt.

Til en speciel høj trækstyrke anbefaler vi vores Montageværktøj MK7HT.

 

Manual cable tie gun metal housing MK3SPManuelt montageværktøj med metalhus
Manuelt montageværktøj MK3SP op til 4,8 mm binderbredde

Anvendes til HellermannTytons kabelbindere fra 2.5 mm til 4.8 mm bredde. Det kan justere afklipningen til den enkelte kabelbinder størrelse. Den afklippede rest udskydes efter klippet.
 

Manual cable tie gun plastic housing MK9Manuelt montageværktøj med plastikhus
Montageværktøj MK9 op til 13,5 mm binderbredde

Sidestyr giver god positionering af kabelbinder og spændkraft kan justeres efter kabelbinder bredde. Operation sker med èn hånd og giver et rent klip uden krater. Det ergonomiske håndtag er belagt med et specielt materiale, som sikre at værktøjet ikke glider ud af hånden.
MK9SST anvendes til MBT serien.


Til en speciel høj trækstyrke anbefaler vi vores Montageværktøj MK9HT.

Pneumatisk montageværktøj i plastikhus

Pneumatic cable tie guns plastic housing MK7PPneumatisk montageværktøj i plastikhus

Montageværktøj MK7P for op til 4,8 mm binderbredde

MK7P pneumatiske værktøj sætter nye normer for rationelt arbejde med kabelbindere i den industrielle proces. Nyskabende teknologi forbedrer arbejdet med kabelbindere.

Den forbedrede luftforsyning af komprimeret luft gør fastspændingen hurtigere end andre tilsvarende værktøjer. Operationstiden er reduceret og mængden af kabelbindere der kan bindes er øget.

Et tema gennem udviklingen har været det ergonomiske design. Det støbte håndtag er forsynet med ”klæbebelægning” så tab eller operationsfejl undgås. Huset er udført i glasfiber, der er meget let men alligevel har stor styrke.

Påsætning af kabelbindere er ganske let; tryk på knappen og kabelbinderen og klippes automatisk af. Den bløde ende på kabelbinderen forårsager ingen skade.

Den afklippede ende udskydes automatisk. MK7P værktøjet kan klare kabelbindere fra 2,5 mm til 4,8 mm bredde.

Justeringen foregår i 3 niveauer. Den fine justering er udformet som drejeknap bag ved spændingskontrollen. Som sikkerhed kan der ekstra leveres en sikkerhedskappe der forhindrer ændringer i indstillinger.

For automatisk installation af kabelbindere op til 13,5 mm bredde anbefaler vi montageværktøjet MK9P.

Montageværktøj for KR serien

Pneumatic Tensioning Tool for KR-Series KR8PNSEPneumatisk montageværktøj for KR serien

Montageværktøj KR8PNSE

Dette værktøj er specielt udviklet til HellermannTytons KR serie, der har en bredde på 8 mm. KR8PNSE tilbyder en simpel og hurtig funktion og er specielt beregnet til opgaver med stort forbrug af kabelbinding.
KR8PNSE strammer binderen, fastgør pinden og klipper den resterende del af - alt med et enkelt tryk på knappen.

Manuelt montageværktøj for MBT og MAT serien af rustfri stål bindere

Manual cable tie gun for MBT- and MAT-SeriesManuelt montageværktøj for MBT og MAT serien af rustfri stål bindere

Montageværktøj MK9SST op til 13 mm binderbredde

Dette værktøj har 2 forskellige indstillingsniveauer. Anvendes til HellermannTyton kabelbindere med bredde op til 13 mm. Det ergonomiske håndtag er belagt med et specielt materiale, som sikre at værktøjet ikke glider ud af hånden.

Cable tie guns IconMontageværktøj for krympeslange, ikke krympbar slange og mærkesystemer

 

Gas powered Hot Air Tool E4500E4500 gasbetjent varmluftpistol

Denne praktiske varmepistol er forsynet med en gaspatron. Den kan anvendes til alle krympeprodukter såsom krympeslange, formgods samt reparationssæt. Gaspistolen kan også anvendes til bøjning af PVC rør, lodning af kobberrør, tørring samt aftagning af gammel maling.

E4500 varmeluftpistol er ideel til feltbrug eller hvor der ikke er adgang til strøm.
Varmeepistolen er velegnet til alle krympeformer såsom krympeslange, formgods og reparationssæt. Den kan ligeledes benyttes til bøjning og formning af PVC rør samt opvarmning og fjenelse af maling.

 

 

Three-Pronged for sleeves and grommetsTylletang med 3 pinde

 

De 3 dorne anvendes til udvidelse af tyllen således at montagen sker let og hurtigt. For at gøre arbejdet lettere anbefaler vi at anvende Hellerine (afsnit 2.3).

 


For easier handling we recommend the use of Hellerine.

 

 

HCT1 for carrier size HCR09 HCT2 for carrier size HCR12Helafix HCT værktøj

HCT1 og HCT2 værktøj er ideel til klipning og hulstandsning af mærkeprofilen.
Til standsning af HCR7, HCR19 og HCR25, kan forsiden af værktøjet benyttes. For at fastgøre mærkningen benyttes HC og HCR nylonstifter.

HCT1 og HCT2 værktøj er ideelle for klipning og hulstandsning af mærkeprofilen.
Til standsning af HCR7, HCR19 og HCR25, kan forsiden af værktøjet benyttes.

 

Hold dig i kontakt med os!


Update: 25/03/2017 © HellermannTyton 2016