29/03/2024

Vi er HellermannTyton

Vi kan levere alle dele af jeres cable management

Det ligger simpelt hen i vores natur at blive ved med at optimere. Og ikke nok med det, vi udvikler industri specifikke produktserier, der hæver overliggeren i hele verden.

 

Vores mission

Vi udvikler løsninger til cable management til fastgørelse, befæstigelse, installation, tilslutning, isolering, beskyttelse og identifikation af elektriske kabler og netværksløsninger.

 

Vores passion

Hver dag sætter vi os ind i det, der sker i vores kunders verden. De er vores afgørende inspiration, når vi udvikler vores produktserier.

 

Vi producerer

På 18 højeffektive produktions faciliteter og udvikler produkter i 13 lande. Mere end 6.000 medarbejdere arbejder hos HellermannTyton i 39 lande og tilbyder dig første klasses service og rådgivning - uanset hvor du har brug for det. Vores globale Brand er betroet af industri professionelle rundt i hele verden.

 

Vi er tilstede

Vi er tilstede på en lang række markeder med et globalt netværk af lokale virksomheder og distributions-partnere. Fra handel til håndværk, fra vedvarende energi til skibsbygning, fra bilindustrien til maskinkonstruktion. Uanset hvor energien strømmer, sikrer vi, at det sker glat.

 

Vi er imødekommende

Succeshistorien om os er baseret på vores ekspertise og vores unikke ånd. Det afspejles i det, vi gør, hvordan vi gør det, og hvorfor vi gør det. Besøger du os, kan du være sikker på en venlig atmosfære og maksimal pålidelighed. Som et resultat af en europæisk tilfredshedsundersøgelse 10.000 kunder bekræftede, at vi er på det rette spor og 98 procent bekræftede, at de gerne ville anbefale os. Sådan ønsker vi, at det fortsætter og måske endda forbedres, hvor muligt.

 

Vi gør det smart

Vi gør tingene på vores egen unikke måde. Dedikeret, venligt, smart og løsningsorienteret. Fra detailhandel til industri. Fra den ene person til den anden. Uanset hvad din forespørgsel handler om, tager vi os af den med det samme.

 

Vi er specialister

For at trodse ugæstfrie betingelser, udvikler vi fortsat nye materialer. Vores produkter og produktionsmetoder er unikke på mange områder.