Vores udviklingsekspertise

Mere end 3.800 ansatte hos HellermannTyton over hele verden arbejder med udfordringen om at udvikle innovative kabelløsninger, som er perfekt skræddersyet til at imødekomme dine krav:

Forskning & udvikling

Tilpassede løsninger til din forretning

Når der er krav om en skræddersyet løsning, drager du fordel af vores kendskab og ekspertise indenfor produktudvikling. Globalt arbejder vi sammen med dig om at udvikle nye produkter og løsninger, der er perfekt tilpasset til at imødekomme dine individuelle krav.

Forskning & udvikling

Kontinuerlig udvikling som hemmelighed til succes          

Hos HellermannTyton tager vi altid et skridt mere, når andre stopper. Dette gør os i stand til at skabe revolutionerende løsninger baseret på vores innovative produkter. Kontinuerlig udvikling og optimering af produkter og processer gør HellermannTyton til din pålidelige partner for en succesfuld fremtid.

 

Simple løsninger til komplekse opgaver: PMB5 soklen for tyk lim

Forskning & udvikling

 

Den oprindelige løsning bestod af en montagedel samt en metalplade, der var meget tidskrævende at montere, Efter montagen var det nødvendigt at tilføre lim til metalpladen.

 

Forskning & udvikling

HellermannTytons løsning er baseret på en enkel og komplet plastikdel. Det sparer montage tid og reducerer dermed markant de samlede omkostninger på løsningen.

Har du nogen spørgsmål?  

Venligst klik her og send os dit spørgsmål. Vi vil besvare det så hurtigt som muligt!

 

Hold dig i kontakt med os!


Update: 25/03/2017 © HellermannTyton 2016