Vores virksomhedsfilosofi

Vores virksomhedsfilosofi

Du er vores første prioritet

Din opfattelse af tilfredshed er vores mål. Vores professionelle kundeservice og den høje kvalitet på vores produkter og løsninger, skaber fundamentet i din tro på os. Derfor arbejder vi altid på, at gøre vores service endnu bedre.

 

Du kan kontakte os verden over

Perfekt service verden over. Sammen med vores globale salgspartnere er vi der for dig i 34 lande, lige meget hvor du er. Udnyt vores globale styrke til din lokale fordel!

Vores virksomhedsfilosofi

Know-how bringer os altid et skridt foran

Innovation er nøglen til succes. Vores mange års erfaring skaber fundamentet for den brede vifte af innovation. Ekspertisen hos vores ansatte hjælper os med at udvikle perfekte løsninger omkring kabler verden over.

 

Ikke bare god - vi stræber efter at blive de bedste

Vores passion for perfektionisme:  Vi arbejder altid på, at finde kreative og præcise løsninger til dig - hurtigt og effektivt med det mål at imødekomme dine behov. Vores mål er at forbedre os - hver dag!

Vores virksomhedsfolosofi

Du kan stole på os

Partnerskab er et gensidigt fundament. Stærkt teamarbejde er det primære fokus i vores partnerskab med vores kunder, leverandører og ansatte. Langvarige og solide partnerskaber kombineret med pålidelige produkter, er hvad der tæller mest for os.

 

Sætter nye standarder for kvalitet

Sikkerhed på højeste niveau. Fra produktion til levering, imødekommer vi de højeste kvalitetsstandarder baseret på kvalitet og miljøstyrings systemer som implementeres overalt i vores processer.

Har du nogen spørgsmål?    

Venligst klik her og send os dit spørgsmål. Vi vil besvare det så hurtige som muligt!

Hold dig i kontakt med os!


Update: 19/08/2017 © HellermannTyton 2016